Greentech Line

O nama 

Greentech Line d.o.o. Sarajevo je firma specijalizirana za prodaju okova, dodatnog pribora i svih proizvoda potrebnih u proizvodnji i montaži PVC stolarije. Pažljivim odabirom brendova koje zastupamo, posvećenim i iskusnim timom postavili smo nosivi stub naše kompanije, a to je razvijena prodajna mreža, odnosno ključ uspješnog poslovanja, a sve prateći zahtjeve našeg tržišta i potrebe naših kupaca. Naša poslovna filozofija usmjerena na kupca traži od nas da pružamo najbolju uslugu bez obzira na okolnosti. Svakodnevno usavršavamo svoj tim kroz nove zahtjeve i potrebe tržišta, a istodobno širimo asortiman proizvoda kako bismo mogli što bolje odgovoriti na svaki zahtjev. 

Na Greentech Line možete računati kao izvor na jednom mjestu sa blagovremenim zalihama i na pouzdanog partnera u proizvodnji PVC stolarije!

Naše vrijednosti

Ciljevi

Ciljevi Greentech Line su stavljanje kupaca u žarište svih poslovnih poteza i odluka, naglasiti važnost kvaliteta proizvoda i usluga, te zadržati status poželjnog poslovnog partnera i ostvarenje najboljih rezultata.Gradimo odnose s povjerenjem.

Misija

Kontinuirano ostvarivanje specifičnih i izvrsnih odnosa sa partnerima,ponuda proizvoda i usluga poznatih brendova,vlastitog brenda, te visokomotiviran tim razlog je našeg postojanja,jednostavnije rečeno naša misija.

Vizija

Mi uvijek gledamo u budućnost, poželjnu koja je realna, vjerodostojna i privlačna. Postati prepoznatljivi po kvalitetu proizvoda i usluga, te kompletnim rješenjima i jedinstvenim pristupom svojim partnerima naša je vizija.

– Naši partneri –

Želite jednostavan i jedinstven pristup poslovanju

Svojim rješenjima i jednostavnim pristupom tu smo za svakog od Vas.

Vi ste žarište svih naših poslovnih odluka i poteza.